Nyder solen med en god bog, griller med venner og familie og hygger med at lege med dine børn i weekenden. Det er dejligt at kunne nyde en smuk græsplæne i din egen have. Følelsen af ​​bare fødder i det bløde græs er en grund for mange mennesker til at vælge en græsplæne. I de senere år har flere og flere mennesker valgt en kunstgræsplæne, men hvad er forskellen på ægte græs og kunstgræs, og hvad er fordele og ulemper?

Rigtigt græs
Mange vælger ægte græs, fordi de vil beholde haven helt naturlig og ikke ønsker at bruge plast. Brugen af ​​ægte græs er naturligvis et oplagt valg. Ægte græs sikrer, at dyr kommer på besøg oftere. Tænk for eksempel på fugle og kaniner. Ægte græs føles også stadig lidt blødere under fødderne end kunstgræs.

Imidlertid har ægte græs også flere ulemper. Hvis du har en rigtig græsplæne, kender du bestemt dette. At opretholde en rigtig græsplæne er ganske meget arbejde. For eksempel skal græsplænen klippes hver uge og vandes regelmæssigt om sommeren. Desuden skal ukrudt fjernes, og græsset skal befrugtes. Desuden tåler ægte græs ikke for meget eller for lidt sollys og møbler, legepladsudstyr og svømmebassiner kan beskadige græsset. Du kan muligvis overlade klipningen til en robotplæneklipper. Med en robotplæneklipper ser din græsplæne altid slank ud, og du behøver ikke gøre meget selv.

Kunstigt græs
Installation af kunstgræs er et stort stykke arbejde, men når det først er på plads, behøver du ikke gøre meget ved det. Kunstgræs lyder derfor som den ideelle løsning. Du behøver ikke at klippe, vande eller gøde det, og du behøver ikke fjerne ukrudt og mos fra en kunstgræsplæne. Kunstgræs er også meget mere bæredygtigt. Du behøver ikke at tage for meget eller for lidt sollys i betragtning, og der vil ikke være gule, brune eller skaldede pletter i din græsplæne. Desuden kan børn altid lege sikkert på det. Kunstgræs fås nu i alle slags prisklasser. Så du behøver ikke lade prisen holde dig tilbage. Desuden kan du nyde en kunstig græsplæne i årevis.

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *